Versiunea românăEnglish siteVersion française

ADTS Specialist în vane industriale accesorii și materiale tehniceȘtiri vane industrialeDomeniile de activitateGama de produse vane industriale FranceContactati-ne

Vane › Vane cu clapetă fluture

Acest tip de vane sunt potrivite pentru boilere sau aplicații industriale: apă caldă, rece, aer, gaz, vapori, hidrocarburi, fluide de proces. Noi comercializăm toate tipurile de vane fluture, cunoscute în special pentru montajul cu flanșe în conformitate cu normele DIN, ANSI sau JIS. Structura lor compactă și etanșarea totală reprezintă cele mai importante avantaje.

Pentru aplicațiile industriale dispunem de nenumărate modele care respectă reglementările de protecție la incendii BS 6755-2 sau API 607, ATEX sau TA LUFT (emisii rare).

Vanele fluture au etanșarea din elastomer astfel încât să poată fi folosite la presiuni maxime de 20 bari (25 bari pentru vanele de înaltă performanță cu scaun de etanșare dublu). Comercializăm vane fluture cu corpul din fontă, fontă cu grafit nodular, oțel sau oțel inoxidabil, având organul de închidere confecționat din bronz, fontă, oțel sau oțel inoxidabil.

Modelele de vane fluture pe care le oferim sunt:

  • Cu garnituri înlocuibile sau nu
  • Cu garnituri vulcanizate pe corpul vanei
  • De înaltă calitate cu etanșarea din plastic sau metal (protecție la foc) care nu necesită lucrări de întreținere
  • Echipate cu manete a căror rază de acționare reprezintă un sfert de cadran
  • Echipate cu manete a căror rază de acționare reprezintă un sfert de cadran dar și cu sistem de blocare
  • Echipate cu indicatori de poziție
  • Arbore simplu
  • Echipate cu comutatoare de limitare

În plus, vanele fluture propuse de noi sunt disponibile cu acționare electrică, hidraulică sau pneumatică, având certificările CED PED 97/23, ISO 9000, ACS, ATEX, Siguranța la incendii, TA LUFT, ISO 521.

Acționarile pneumatice CE, ISO 9001, ATEX, NAMUR VDI / VDE 3845, ISO 5211 și DIN 3337.

Dacă sunteți interesați de date tehnice suplimentare, materiale de execuție diferite, diametre diferite,  game mai mari de presiuni sau temperaturi, suntem gata să răspundem și celor mai exigente solicitări.

Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit
Gratuit